Kakaopulver 10-12 Alkaliserad Theobroma Ekologisk

4.5/5.0 (4 reviews)

Storköp & Privat etikett av Kakaopulver 10-12 Alkaliskt Theobroma Ekologisk. Köpa i bulk eller som konsument? Beställ direkt!

Extra accessories
Behöver du hjälp?
Vi är tillgängliga mån–fre från 08:00 till 17:00
Kontakta oss
Browse to
Pro's & cons
  • plus-circle Tillverkad av ekologiska kakaobönor från Peru
  • plus-circle Alkaliserad för en konstant mörk färg och intensiv smak
  • plus-circle Perfekt för att göra choklad, chokladmjölk och efterrätter
Details

Alkaliserad Kakaopulver Ekologisk

Alkaliserad kakao kallas också nederländsk kakao, eftersom denna process ofta utförs i Nederländerna. I denna process tvättas den naturliga kakao med en kaliumkarbonatlösning, vilket gör att syran i kakaon neutraliseras. Detta gör att kakaon alltid har en mörkbrun färg och varierar inte i färg och smak.

Nederländsk (alkaliserad) kakao är annorlunda än kakao som man känner till i andra länder, vilket är anledningen till att alkaliserad kakao också kallas "Dutch cacao" i Amerika. Alkaliniseringen av kakao upptäcktes 1828 av Coenraad van Houten och vidareutvecklades runt 1900. Bearbetningen gör smaken mjukare och intensivare.

Användning av Alkaliserad Kakaopulver

Alkaliserad kakaopulver är mycket lämplig för att göra choklad och chokladmjölk. Dessutom används mörk kakaopulver också i många efterrätter som ingrediens eller som topping.

Vi har också icke-alkaliserad kakaopulver i vårt sortiment, se här: .

Var kan du köpa kakaopulver?

Du kan naturligtvis köpa kakaopulver hos Vehgroshop. I vår webbshop kan du beställa kakaopulver i förpackningar från små till stora. Anmäl dig till vår nyhetsbrev och missa inga erbjudanden på kakaopulver.

Premium Kakaopulver 10-12 Alkaliserad Theobroma Ekologisk

Denna produkt från VehGro är ett ekologisk certifierat produkt av premium kvalitet. Du vet tack vare detta certifikat att det du köper har tillverkats med omsorg för människor och natur.

VehGro står för produkter som är hälsosamma och av högsta kvalitet. De (ekologiska) naturprodukter som vi har valt kommer från olika regioner i världen. Alla produkter kontrolleras i Europa och packas ofta också där.

Det BIO-certifikatet står för 100% kontrollerat ekologisk och pålitligt. Dessa ingredienser är alltså garanterat fria från olika tillsatser som socker, fetter och uppfyller alla europeiska krav angående bekämpningsmedel. Kvaliteten på våra produkter kontrolleras regelbundet.

Letar du efter grossist eller storköp av kakaopulver?

VehGro är grossist och importör av Kakaopulver 10-12 Alkaliserad Theobroma Ekologisk. Vi erbjuder ett sortiment av tusentals (ekologiska) ingredienser som vi kan erbjuda både som enskild ingrediens eller som blandning. Är du intresserad av de möjligheter vi erbjuder för att göra dina egna produkter av våra ingredienser?
Då kan du se vårt private label-koncept.

Ditt eget private label Kakaopulver 10-12 Alkaliserad Theobroma Ekologisk?

Vill du lansera ditt eget Kakaopulver 10-12 Alkaliserad Theobroma Ekologisk? Kontakta då vår försäljningsavdelning. Vi hjälper dig gärna!

Mer information
Förväntas återvända runt: 28 juli 2025
Artikelnummer 43270-conf
Produktspecifikation Specsheet
Produktform Pulver
Ingrediënten Kakaoböna
Vitaminer och Mineraler Kalium
Speciella Egenskaper EKOLIGISK
Odlingens land Peru
Märke Privat etikett
HS-kod 18050000
Privat märkning möjligt? Ja
Rekommenderad användning Denna fettfria typ innehåller 10-12% kakaosmör och används ofta för att smaksätta bakverksprodukter (kakor, småkakor, osv.), grädde, smörkräm, vispgrädde, osv.
Energi (kcal/kJ) 342 kcal / 1430 KJ
Proteiner 24 g
Kolhydrater 14 g
Fetter 11 g
Mättade Fetter 6,5 g
Fibrer 33 g
Natrium -
Salt <0,1 g
Recensioner
star star star star star
4
Ekologisk kakao
Rå för yogurt eller som dryck, sammetslen och aromatisk. Mer av detta i framtiden.
Helrener I
star star star star star
5
Fungerade som en dröm.
Mycket bra produkt.
Dornack
star star star star star
4
Göra choklad
Kakaoen smakar utmärkt. Jag gör varje morgon lite choklad: 15 gram helmjölkpulver, 10 gram kakao, 5 gram akaciahonung, 15 gram helmjölk. Bara blanda och låta stelna, och på eftermiddagen kan man äta.
Axel Hagg
Behöver du hjälp?
Vi är tillgängliga mån–fre från 08:00 till 17:00
Kontakta oss